Annelise & Axel

Kære Alle.

Nogle har svært ved at få skrevet hjem. De sidder og venter på at der skal ske noget, der er værd at fortælle om. I vores tilværelse vrimler det med småt og stort, vi kunne tænke os at fortælle videre. Så det er en usædvanlig situation for os at føle os “mundlamme”

Der har ikke været noget Cambodjanyt i over en måned. Det skyldes en meget god grund: Vi har ikke været i Cambodja! I stedet har vi været på ferie i Danmark, hvor vi næsten helt har koncentreret os om at være sammen med Margrethe, Karsten og Steven, der nu er fire år. Det har været en rigtig dejlig tid, hvor det springer i øjnene at Steven har taget et stort spring frem i det halve år, siden vi sidst har set ham. Dejligt! Nu må vi igen i længere tid klare os med at “skype” sammen. Men det er nu også et rigtigt godt middel til at bevare kontakten med et barn. Der er billede på, og man kan gå rundt og vise forskelligt frem til hinanden.

Nu har vi været tilbage i Siem Reap en uge. Et efterslæb af forkølelse, og hvad deraf kan komme, har mindsket aktivitetsniveauet for os, derfor er der ikke så meget at fortælle. Vi glæder os til at der forhåbentlig snart kommer lidt mere gang i sagerne.

Vi glæder os til at besøge pigekollegiet og se dem, der er flyttet ind der i forbindelse med det nye studieår.
Axel glæder sig til at genoptage kontakten med mennesker i “den lukkede landsby” og være med til at give beboerne håb, både om en fremtid udenfor, og om en fremtid som Guds børn.
Vi glæder os over at genoptage kontakten med de andre LM-udsendte, for hvem Axel er fungerende teamleder.

Når der er kommet lidt mere gang i det hele for os, hører I fra os igen.

Kærlig hilsen fra Axel og Annelise.